Izvor: Alo.rs
02.12.2020 u 07:15
0

MOMIROVIĆA U MINISTARSTVU GRAĐEVINE DOČEKALA PUSTOŠ

Posle Zorane u Ministarstvu građevine ostala je pustoš

Sa osmehom na licu i srdačnim rečima 2. novembra Zorana Mihajlović predala je svoj dotadašnji resor Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislavu Momiroviću. Posebno je istakla da svom kolegi ostavlja „uređen, efikasan i poštovan sektor, kako u zemlji, tako i na međunarodnom planu“.

Međutim, kako saznajemo, Momirovića je po dolasku na posao narednog dana, a posle te tople dobrodošlice sačekao hladan tuš! Ispostavilo se da je Mihajlovićeva sa sobom povela veliki broj zaposlenih u tom ministarstvu, o čemu nije obavestila svog naslednika, ali i da je u Ministarstvo energetike prevezla gotovo sve bolje automobile, pa su njemu ostale samo krntije…

SAZNAJTE JOŠ…

BRAČNI PAR SA SINOM PLJAČKA PO ŠAPCU: Ukrali lančić vredan oko 110.000

KORONA PRESEK: Zaraženo 8.000 ljudi!

PRITVOR DO 30 DANA OSUMNJIČENOM ZA UBISTVO DEKA SAVE: Tupim predmetom tučen do smrti

Sutra prvi sastanak Sinoda SPC od sahrane patrijarha Irineja

JEZIVO: Ugledna zagrebačka doktorka izvršila samoubistvo

– Osim svojih najbližih saradnika, ona je povukla za sobom i radnike iz Ministarstva, čak i dispečera, samo što nije i kafe kuvaricu. To je bio prvi šok za Momirovića, kadrovske rupe, a onda je usledio drugi – desetkovan vozni park, bukvalno mu je ostavila samo par loših automobila, svaki koji je valjao oterala je u novi resor – navodi naš izvor.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter