Izvor: telegraf.rs
06.12.2020 u 18:30
0

„ŽIVA SAM I ZDRAVA“ Oglasila se na Fejsbuku nestala devojčica iz Nove Varoši, za kojom se još traga

Devojčica Ivana Đ. iz sela Negbine kod Nove Varoši,  za kojom još uvek traga policija jer se vodi kao nestala, oglasila se danas na društevnoj mreži Fejsbuk u kojoj je istakla, da je zbog nasilja u porodici prebačena na sigurno mesto.

– Ja nisam nestala mene je odvela SOS služba za nasilje nad decom zato što me je otac maltretirao, pa su me sklonili na bezbedno živa i zdrava sam – stoji u postu objavljenom jutros na profilu Ivane Đ.

VO MORATE ZNATI

PEVAČU STALO SRCE: Preminuo DŽEJ RAMADANOVSKI u 56. godini

CRVENA ZVEZDA JESENJI ŠAMPION SRBIJE: Crveno-beli dva kola pre kraja pobedom u Užicu stekli nedostižnu prednost! VIDEO

UGLEDNI VIRUSOLOG TVRDI: Vakcina je spas za sve, ako ostvarimo imunitet stada, od maja smo bezbedni

NAJNOVIJI KORONA PRESEK U SRBIJI: Još 5.809 novozaraženih, 58 preminulih, na respiratorima 278 pacijenata

POVEDITE RAČUNA: Ovo su radna mesta na kojima se KORONA najlakše i NAJBRŽE PRENOSI

OTKRIVEN IDENTITET UBIJENIH MLADIĆA U OKOLINI SREMSKE MITROVICE: Nasrnuli sekirama na braću, krv šikljala

Sa druge strane, iz novovaroškog Centra za socijalni rad kažu da SOS služba nije primila nikakvu prijavu za nasilje nad decom, pa osnovano sumnjaju u istinitost posta, koji je Ivana Đ. objavila na društvenim mrežama.

– Služba SOS telefona kada primi prijavu za nasilje, istu prosleđuje nadležnom Centru za socijalni rad i Policijskoj upravu, a mi takvu prijavu od SOS službe nismo dobili. Kontaktirali smo i koordintorku službe SOS telefona i rečeno nam je da nikakve prijave za nasilje nije bilo, niti se imenovana obraćala njima.

SVE O POKOJNOM DŽEJU RAMADANOVSKOM

TELO POKOJNOG DŽEJA IZNETO IZ STANA: Potresne scene ispred pevačeve zgrade, vlada MUK

PRIZOR KOJI LEDI KRV U ŽILAMA: Dorćolom se ori Džejeva „Nedelja“

POKOJNI DŽEJ STRAHOVAO DA ĆE DOBITI KORONU: Doktori ga upozoravali da pazi, a ovo nije mogao da OSTAVI

ŽIVEĆE ZAUVEK ZAHVALJUJUĆI SVOJOJ MUZICI: Ove pesme nikada neće ostariti

DŽEJ JE PRE 6 GODINA DOŽIVEO VELIKU TRAGEDIJU: Njenu smrt nikada nije PREBOLEO, a preminula je mlada (FOTO)

Sve i da se obratila oni nemaju mogućnost bilo kakvog smeštaja već samo isključivo prijavu prosleđuju nadležnim institucijama – kazala je direktorka Jelena Leković direktorica Centra za socijalni rad u Novoj Varoši.

Međutim u gradu podno Zlatara pročula se informacija da je  maloletna devojčica pobegla od kuće, sa izvesnom svotom novca, kod dečka koji je dosta stariji od nje te da je njen nestanak prijavila sestra.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter