Izvor: Novosti
07.12.2020 u 15:06
0

TRAGEDIJA U CENTRU NIŠA: Muškarac pao sa sedmog sprata

Tridesetosmogodišnji Nišlija preminuo je danas nakon što je pao sa sedmog sprata stambene zgrade u kojoj je živeo u ulici Orlovića Pavla, a prema prvim informacijama, nema nikakvih sumnjivih okolnosti koje bi ukazivale na neko krivično delo.

NAJVAŽNIJE DANAS:

DODIK EKSKLUZIVNO ZA HAPPY: „SNSD je povećao broj glasača za 1,2 odsto što uopšte nije malo, nastavićemo da radimo kao i uvek, u interesu RS“ (VIDEO)

GLAVNI EPIDEMIOLOG NAPUSTIO SAVETNIČKI TIM: Nije saglasan sa ograničenjima

PROFESOR LAĐEVIĆ UPOZORAVA: Ova greška koju prave oboleli od kovida, vodi pravo u bolnicu!

STEVANOVIĆ APELUJE: Sve više pacijenata sa teškom kliničkom slikom

POJAVILA SE NOVA BOLEST: Zbog velikog broja slučajeva, počela HITNA ISTRAGA!

OTVARANJE TESTAMENTA: Uskoro će biti otkrivena mitropolitova poslednja želja

Nesreća se dogodila oko 14 sati, a kako saznajemo, čovek koji je pao na beton, neko kraće vreme je davao znake života, ali je ubrzo podlegao povredama.

Policija je obavlja uviđaj.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter