Izvor: HappyBSC
15.11.2021 u 08:46
0

VEROVALI SMO U POBEDU: Dušan Vlahović o OGROMNOM TRIJUMFU SRBIJE

Golgeter italijanske Fjorentine i jedan od najboljih mladih napadača na svetu Dušan Vlahović, nije imao sreću da se sinoć upiše u listu strelaca, ali su njegovi raniji golovi imali veliki značaj na putu ka velikom uspehu. Po Vlahovićevim rečima, svi su od prvog dana verovali u plasman.

PROČITAJTE JOŠ:  PREDSEDNIK VUČIĆ ČESTITAO „ORLOVIMA“ PLASMAN NA SVETSKO PRVENSTVO: Otišli ste i pobedili ste!Ponosni smo na vas!

– Već smo pričali pre utakmice, šta god da se desi da ostanemo pribrani, da budem koncentrisani i da ćemo na kraju pobediti. Verovali smo u to, od marta se vodila priča da će odlučivati ova utakmica. Naravno da bi voleli da se rešilo ranije, ali ovako je slađe. Nas 23 sa stručnim štabom, svi smo heroji. Uložili smo maksimum i na kraju nam je sve to vraćeno. Jedva čekam Svetsko prvenostvo, da odemo tamo i napravimo veliki rezultat. – rekao je Vlahović.

Dušan Vlahović je istakao i da na Mundijalu želi da napravi zapažen rezultat.

PROČITAJTE JOŠ:  SRBIJA TRIJUMFOVALA NAD PORTUGALOM:GOOOOOOL U 90. minutu PRESUDIO!

– Ne bih voleo da idemo tamo da ispadnemo u grupi. Da odemo tamo da napravimo rezulta, imamo kvalitet i želju. Neverovatan je osećaj. Hvala svima na podršci, nadam se da ćemo nastaviti ovako. – izjavio je Vlahović.

Za kraj je mladi napadač imao i jednu poruku. Dobro poznatu na ovim prostorima.

– Što bi rekao jedan gospodin: goreće Srbija, goreće Beograd. – jasno je svima da je Vlahović citirao legendarnog Saleta Ćurčića.

Najnovije vesti iz domaćeg i stranog sporta možete čitati od sad i na zvaničnom Twitter nalogu Happy BSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter