Izvor: HappyBSC
15.11.2021 u 09:02
0

RONALDO POSLE MEČA URLAO NA TRENERA: Nakon loše partije, vođa Portugalaca svalio svu krivicu na selektora (VIDEO)

Vođa portugalskog tima Kristijano Ronaldo pobesneo je na selektora koji je organizovao neadekvatan plan igre protiv Srbije, što je dovelo Portugal do gubitka direktnog plasmana na Svetsko prvenstvo.  Nakon suza koje su ispratile poslednje momente meča, Ronaldo je oslobodio furiozan bes na trenera, za kog je verovao da je glavni krivac za težak poraz Portugala.

PROČITAJTE JOŠ: VEROVALI SMO U POBEDU: Dušan Vlahović o OGROMNOM TRIJUMFU SRBIJE

Kristijano je odmahivao je rukama u pravcu Fernandešove face, što ne iznenađuje kada se uzme u obzir igra Portugala nakon postignutog gola u drugom minutu. 


 

Fernandeš je odlučio da igru Portugalaca fokusira na odbranu, računajući da je bod dovoljan Portugalcima. To je očekivano dovelo do toga da je Srbija u potpunosti kontroliše igru iako je bila u golu zaostatka još od drugog minuta. Hrabrost „Orlova“ se sjajno isplatila, a Ronaldo je imao razloga da prigovori treneru na nedostatku hrabrosti da iskoristi pun potencijal svog tima, koji je jači na papiru. 

PROČITAJTE JOŠ: PREDSEDNIK VUČIĆ ČESTITAO „ORLOVIMA“ PLASMAN NA SVETSKO PRVENSTVO: Otišli ste i pobedili ste!Ponosni smo na vas!

Ipak, nije ni Ronaldo bio na vrhuncu igre na utakmici protiv „Orlova“. Bio je nezapažen veliku većinu meča, a tokom igre nije uputio ni jedan šut ka golu Srbije. Imajući, sve u vidu Ronaldo je imao razloga za bes, ali se postavlja pitanje da li je trener bio jedini krivac za poraz Portugalije. 

Najnovije vesti iz domaćeg i stranog sporta možete čitati od sad i na zvaničnom Twitter nalogu Happy BSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter