Izvor: HappyBSC
15.11.2021 u 09:33
0

SERGEJ MILINKOVIĆ SAVIĆ O POBEDI „ORLOVA“: Oni u baraž, mi na Svetsko prvenstvo, SVI SREĆNI

Sjajno raspoloženje vlada među reprezentativcima Srbije nako istorijskog trijumfa nad Portugalijom i osiguranog direktnog plasmana na Mundijal u Kataru. Srbija je uspela da u sred Lisabona na porazi veliku Portugaliju vođenu Kristijanom Ronaldom. Izabranici Dragana Stojkovića su i pre utakmice bili puni vere da će uspeti da savladaju izabranike Fernanda Santoša, jednu od najboljih reprezentacija na svetu – i na kraju uspeli.

PROČITAJTE JOŠ:  EVO KAKO SLAVE „ORLOVI“: Grmeo je Lisabon zbog naših fudbalera (VIDEO)

Veznim redom je komandovao fudbaler Lacija Sergej Milinković Savić koji je bio smiren i konstantan tokom svih 90 minuta. Posle susreta je pucao od sreće i istakao da se Portugalcima obilo o glavu što su hteli da izvuku nerešen rezultat i na mala vrata izbore plasman na Mundijal u Kataru.

PROČITAJTE JOŠ: RONALDO POSLE MEČA URLAO NA TRENERA: Nakon loše partije, vođa Portugalaca svalio svu krivicu na selektora (VIDEO)

– Oni u baraž, mi na Svetsko prvenstvo, svi srećni. Zaslužili smo, držali smo loptu 90 minuta. Trebala nam je pobeda to smo pokazali od prvog minuta, oni su pokazali da su išli na bod. Svi smo srećni idemo u Katar. Nema tu šta da se priča.- izjavio je Milinković Savić i dodao da mu je večerašnji trijumf najveći u karijeri.

– Sigurno najveća pobeda. Velika stvar. Uradili smo ono što je trener od nas tražio, trudili se, radili naporno od prvog dana i uspeli.- zaključio je Sergej. 

Najnovije vesti iz domaćeg i stranog sporta možete čitati od sad i na zvaničnom Twitter nalogu Happy BSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter