Izvor: HappyBSC
15.11.2021 u 10:15
0

SJAJNI JOKIĆ ODVEO DENVER DO POBEDE: Srpski as još jednom neutralisao Nurkića i pregazio Portland (VIDEO)

Nikola Jokić je u jučerašnjem meču protiv Portlanda bio nezaustavljiv. Srpski košarkaš je opet izašao kao pobednik u direktnom duelu sa Jusufom Nurkićem koji važi za jednog od glavnih Jokićevih rivala u NBA. 

PROČITAJTE JOŠ: NAVIJAČI VREĐALI OBRADOVIĆA:Radonjić reagovao, evo šta su delije uradile nakon toga (VIDEO)

Jokić je tokom meča ostvario neverovatan učinak od 28 poena i devet skokova i asistencija. Nikola je bio blizu 60. tripl-dabla u karijeri, a svojom igrom je dao pobednički tempo ostatku tima. 

Izgleda da Jokića nije poremetio incident sa Markifom Morisom, niti suspenzija tokom jednog meča koja je usledila. Nurkić je na meču imao slabiji učinak od Nikole s obzirom na to da je za 21 minut na parketu uspeo da postigne samo 6 poena i zabeleži jednu asistenciju. 

Najbolji u timu Portlanda je bio Mekalum sa 20 postignutih poena, dok se u Denveru istakao mladi Hajland sa 18 zabeleženih poena i tri skoka. 

Najnovije vesti iz domaćeg i stranog sporta možete čitati od sad i na zvaničnom Twitter nalogu Happy BSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter