Izvor: Tanjug
15.11.2021 u 10:23
0

LUKAŠENKO: Belorusija ne želi nikakav sukob na svojoj granici

Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko izjavio je danas da Belorusija ne želi nikakav sukob na svojoj granici.

Lukašenko je rekao da migranti koji su na granici Belorusije i Poljske ne žele da se vrate svojim kucahama i istakao da Minsk može da ih prebaci u Minhen avionima beloruske avio-kompanije Belavia, ako Poljska ne obezbedi humanitarni koridor, prenose strani mediji. 

PROČITAJTE JOŠ: INDIJA DONELA ODLUKU: Potpuno vakcinisani strani turisti mogu da uđu u zemlju! 

Pojedini mediji prethodno su preneli da su vlasti Minhena izrazile spremnost da prihvate migrante.

Beloruski predsednik smatra da je migrantska kriza potrebna Poljskoj zbog problema sa Evropskom unijom i da se situacija sa migrantima „zahuktava“ sa ciljem da Rusija bude uvučena u sukob.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter