Izvor: Kurir.rs
10.12.2020 u 15:40
0

NA DANAŠNJI DAN BOBADILJA ZALEDIO HUMSKU: Krenu mi suze kad se setim gola protiv Partizana

Na današnji dan pre ačno pet godina Partizan je doživeo jedan od najbolnijih poraza u bogatoj istoriji kluba protiv nemačkog Augsburga rezultatom 1:3 i ostao bez već viđenog plasmana u Ligu Evrope, zbog slabije gol razlike od nemačkog tima.

Čovek koga će navijači crno-belih  zauvek pamtiti po „zlu“ zove se Raul Bobadilja.

PROČITAJTE JOŠ…

Vučić ponosan: Bolnica u Kruševcu za sedam dana

ZLATIBOR LONČAR: Razmatramo nove mere!

NASTAVLJA SE NIZ LOŠIH VESTI: Preminuo je veliki Paolo Rosi!

GUTEREŠ UPOZORAVA: Širi se korona-nacionalizam

On  je u 89. minutu iskoristio  kontru gostiju i glavom savladao golmana crno-belih Živka Živkovića

„Ponekad mi krenu suze kada se setim te utakmice. To je jedan od najupečatljivijih trenutaka u mojoj karijeri. Napravili smo preokret jer smo igrali srcem”, prisetio se Bobadilja čuvene utakmice

Partizan je te sezone osvojio čak devet bodova u pet kola i sve što je bilo potrebno u revanšu je bilo da primi manje od tri gola i zgubi manje od dva gola razlike, ali se desilo i jedno i drugo.

Poveo je u prvom poluvremenu golom Abubakara Oumarua, ali je nemački tim preokrenuo golovima Jeong-Hoa u finišu prvog i Verhaga na početku drugog poluvremena.

Usledila je defanziva crno-belih, crveni karton za Andriju Živkovića, ali i prečka Nikole Ninkovića, odnosno, kolosalna šansa za Darka Brašanca nekoliko minuta pre bolnog gola Bobadilje.

“Bili smo toliko pozitivni, na poluvremenu smo u svlačionici rekli, uradićemo to za Jana (igrač koji je doživeo tešku povredu u prvom delu). I dalje imam slike u glavi. Verheov centaršut, Kajubijevo dodavanje glavom, a ja sam zatvorio oči i nekako pogodio loptu koja je zakačila stativu i ušla u mrežu. Ostatak je bio čista ekstaza. Ostvarlili smo nešto što će se teško ponoviti Augzburgu“, opisao je Bobadilja ključni momenat utakmice.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter