Izvor: Novosti
15.11.2021 u 14:07
0

UHAPŠEN MUŠKARAC U BARU: Pucao u komšijin automobil!

Sedam hitaca isplaio je Cetinjanin nastanjen u Baru N.S. (38) u parkirano vozilo nekadašnjeg komšije u barskom naselju Ilino, u nedelju.

Srećom da niko nije povređen, a na vozilu koje je vlasništvo državljanina Srbije naneta je materijalna šteta.

Cetinjanin je  uhapšen, a policija je u njegovom stanu pronašla pištolj Mauser u ilegalnom posjedu, kao i 44 komada municije.

PROČITAJTE JOŠPOTRESNA ISPOVEST SNAJE UBIJENOG ĐOKIĆA: Goran i Džonić su bili nerazdvojni od malena, jedini motiv za ubistvo može biti novac!

– Policija je  obaveštena da je u naselju Ilino ispred jedne stambene zgrade došlo do upotrebe vatrenog oružja, te da je nepoznato lice ispalilo više projektila iz vatrenog oružja u pravcu parkiranog vozila.

Intenzivnim operativnim radom barske policije identifikovan je izvršilac N.S. (38) sa

Cetinja, nastanjen u Baru, saopšteno je iz Uprave policije.

Nakon što je ispalio hice N.S. se  udaljio sa lica mesta.

PROČITAJTE JOŠTRAGEDIJA KOD ŠAPCA: Ženu udario voz, preminula u bolnici

Iz policije navode da je izvršen  pretres stana, putničkog motornog vozila i motocikla koje koristi N.S. 

– U stanu je pronađen pištolj Mauser u ilegalnom posjedu, kao i 44 komada municije, potvrdili  su iz policije dodajući da je o slučaju upoznat  postupajući tužilac po čijem je nalogu N.S. lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, kao i krivično delo uništenje i oštećenje tuđe stvari.

Nezvanično saznajemo da su Cetinjanin i državljanin Srbije bili komšije u naselju Ilino. Proletos su imali verbalni sukob, nakon kog se N.S. odselio iz zgrade u Ilinu.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter