Izvor: tanjug
15.11.2021 u 15:46
0

PREDSEDNIK VUČIĆ dobio poziv od BAJDENA za učešće na Samitu demokratije

Predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću danas stigao je zvanični poziv Bele kuće za učešće na Samitu za demokratiju, koji organizuje predsednik SAD Džozef Bajden. 

Bajden je u pozivu, u ime američkog naroda, uputio „najlepše želje“ predsedniku Vučiću i narodu Srbije.

PROČITAJTE JOŠ: NE PROPUSTITE „ĆIRILICU“! Saznajte ko će Srbima zavrtati ruke (HAPPY TV, 21:00)

-Prepoznajemo i cenimo vaše partnerstvo u radu na izgradnji demokratskog društva u kome se poštuju ljudska prava koja omogućuju prosperitet svim gradanima. U vreme velikih izazova i ogromnih mogućnosti, važnije je nego ikada ranije da demokratije pokažu da mogu da se pobrinu za potrebe svojih građana i suoče se sa globalnim izazovima- navodi se u pozivu, koji je Bajden potpisao.

Bajden je, kako se vidi na fotografiji poziva, naveo i da mu je zadovoljstvo da pozove Vučića da učestvuje na virtuelnom Samitu za demokratiju, koji će biti održan 9. i 10. decembra ove godine godine.

PROČITAJTE JOŠ: KURTI UOČI DIJALOGA U BRISELU: Srbija ne priznaje Kosovo, ali ni Kosovo ne može da prihvati Srbiju sve dok ima takav Ustav

-Pozivam šefove država i vlada, druge vladine zvaničnike i predstavnike kompanija i nevladinih zajednica da mi se pridruže u preduzimanju akcije u cilju jačanja demokratije i odbrane od autoritarizma, borbi protiv korupcije i promovisanju poštovanja ljudskih prava-poručuje se u pozivu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter