Izvor: Blic.rs
12.12.2020 u 09:18
0

U KRAGUJEVCU DRAMA: Jedan PCR test, dva različita rezultata i čovek koji NE ZNA DA LI JE ZARAŽEN

Priča za verovali ili ne stiže direktno iz Kragujevca. Rezultati istog testiranja na koronavirus Milana S. (40), koji je želeo da ostane anoniman, su pozitivni i – negativni!

Čovek ne zna šta da radi, svi njegovi ukućani su bolesni, a simptome ima i on.

Drama se odigrala u četvrtak. Milan je otišao po rezultate PCR testiranja na koronavirus u svoj dom zdravlja. Bio je pozitivan i, kako navodi u svojoj ispovesti, lekar mu je propisao terapiju.

PROČITAJTE JOŠ…

VELIKI ASTRONOMSKI DOGAĐAJ Pogledajte šta nam donosi najduža noć u 2020.

NEVEROVATNO OTKRIĆE Naučnici pronašli novu vrstu kita (FOTO)

NOVA SERIJA PATIKA Na trčanje u porcelanu i koži

– Cela porodica mi je zaražena. Deca i supruga su bolesni. Izgubio sam čulo mirisa i nisam se osećao dobro danima. Zato sam odlučio da odem i uradim test, koji je pokazao da sam pozitivan na koronavirus. Doktor mi je propisao terapiju i otvorio mi je bolovanje. Svi koji su se testirali u ambulanti znaju da tamo dobijate i broj telefona da pozovete ljude sa portala e-zdravlje, gde možete da saznate svoj rezultat testiranja… Obrt u celoj ovoj sumanutoj priči stigao je odmah – prema podacima na portalu bio sam negativan – priča Milan. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter