Izvor: Tanjug
12.12.2020 u 15:15
0

VOZAČI, OPREZ: Spisak radova na putu, OBAVEŠTENJE

Savetujemo da svi učesnici u saobraćaju, zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

OVO MORATE ZNATI

STANJE PO GRADOVIMA: Za prvih 10 meseci u Srbiji 2.630 više umrlih nego u istom periodu 2019

STIŽE NOVAC! PODRŠKA ZA ZAPOSLENE U TURIZMU I UGOSTITELJSTVU: U ponedeljak počinje isplata još jednog minimalca

JEZIVA PLJAČKA NA ZVEZDARI: Predstavili se kao policajci, vezali Sašu i njegovu sestru, pa ukrali ogroman novac!

U SRBIJI SUTRA OBLAČNO I KIŠOVITO: Od utorka stabilno i suvo

SKORO 7.000 ĐAKA U SISTEMU DUALNOG OBRAZOVANJA: Od naredne školske godine pet novih zanimanja

Na Obilaznica oko Beograd, 15. i 16. decembra od 9 do 15 časova, na petlji „Ostružnica“, na snazi će biti obustava saobraćaja zbog izvođenja radova na demontaži starih i montaži novih „P“ i „T“ portala, saopštilo je JP Putevi Srbije.

Za vreme izvođenja radova, dana 15. decembra petlja ,“Ostružnica“ će biti zatvorena za učesnike u saobraćaju koji budu koristili Obilanicu oko Beograda, dok će 16. decembra petlja ,“Ostružnica“ biti zatvorena za učesnike u saobraćaju koji budu koristili Obrenovački put.

Most kod Titela preko reke Tise, saobraćaj je regulisan privremenom saobraćajnom signalizacijom. Od 30. novembra saobraćaj se odvija samo sredinom mosta uz naizmenično propuštanje vozila. Na snazi je zabrana saobraćaja za vozila čija nosivost prelazi 12t.

Bancarevo – Crvena Reka (na delu državnog puta II B reda broj 427) radovi na pojačanom održavanju do 25.12.2020. g. na snazi je obustava saobraćaja.

Alternativni putni pravac je državni put II A reda broj 259, Niška Banja – Prosek.

Beranovac – Goč, u mestu Jovac, od 15. decembra do 16. decembra od 7 do 19 časova, na snazi će biti obustava saobraćaja zbog radova na asfaltiranju dela državnog puta II A reda broj 209. Alternativni putni pravac će biti Vrnjačka Banja-Goč.

PROČITAJTE I: 

NOVI USLOVI ZA ODLAZAK U PENZIJU: Rok je do 31.decembra

PREDSEDNIK VUČIĆ NA SAMITU O KLIMATSKIM PROMENAMA: Govori odmah posle Makrona!

DAČIĆ O PRITISCIMA: Nisam iznenađen! Srbija brine o svojim interesima

SELAKOVIĆ: Puna podrška Kipra Srbiji po pitanju KiM i EU

Neznatno povećana potrošnja struje u domaćinstvima

Raskrsnica državnog puta I B reda broj 12 i Puta Šajkaškog odreda, na teritoriji Novog Sada – do 31. decembra radovi na rehabilitaciji (izgradnji kružnog toka). U zoni gradilišta, vršiće se preusmeravanje vozila sa dve razdvojene na jednu kolovoznu traku.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 13.15 časova, na graničnim prelazima nema zadržavanja vozila.

Savetujemo da svi učesnici u saobraćaju, zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter