Izvor: HappyBSC
15.11.2021 u 19:32
0

SINIŠA MALI: Uspeli smo u privredi uprkos pandemiji(FOTO)

Ministar finansija Srbije Siniša Mali ocenio je danas da je Srbija kroz „najveću ekonomsku krizu ikada“ pokazala kako funkcioniše odgovorna država i izgradila most poverenja između države i privrede.

On je na panelu posle predstavljanja „Bele knjige 2021“ Saveta stranih investitora, rekao da je za privredu najvažnija makroekonomska stabilnost, da privrednici znaju da neće biti velikih šokova i da je Srbija kroz krizu uspela da zadrži optimizam u privredi.

PROČITAJTE JOŠ: EU uvodi narednih dana novu turu sankcija Belorusiji

Podsetio je da se već godinama uvažavaju preporuke investitora i struke po pitanju unapredjenja poslovanja, a jedna od njih je i rasterećenje oporezivanja rada „na čemu Ministarstvo finansija radi već tri godine“.

PROČITAJTE JOŠ: Borelj: Brisel podržava jedinstvenu i suverenu BiH

Mali je zaključio da će sa uvodjenjem e-otpremnica, koje su planirane za 2023. godinu, biti teško bilo kome da bude u sivoj zoni.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter