Izvor: happyBSC
14.12.2020 u 11:36
0

PONOSAN NA 100. NASTUP Ronaldo: Već mislim o 100. golu za Juventus (FOTO)

Kristijano Ronaldo je juče postigao dva gola u pobedi Juventusa u gostima kod Đenove rezultatom 3:1 i na taj način proslavio svoj 100. nastup u dresu Stare dame. Ronaldo je oba pogotka postigao iz penala, a sinoć se oglasio na Instagramu.

– Koji je bolji način za proslavu 100. nastupa za Juventus od postizanja dva gola? Veoma sam ponosan što sam došao do ovog broja nastupa u dresu Stare dame, ali ja već mislim i o 100. golu za Juve, kao i osvajanju svih titula na kraju sezone! Idemo, momci! Do kraja! – poručio je Ronaldo.



Ronaldo je do sada za Juventus postigao 79 pogodaka i, ukoliko nastavi u ovom ritmu, do kraja sezone bi mogao i da ispuni cilj o trocifrenom broju pogodaka u dresu Juventusa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar