Izvor: Kurir.rs
16.12.2020 u 09:10
0

FILMSKA AKCIJA POLICIJE NA ČUKARICE: Pao dvojac koji je čoveku iz stana uzeo NOVAC i BUP

  Beogradska policija je brzim operativnim radom uspešno okončala akciju pronalaženja i hapšenja muško-ženskog dvojca koji je u subotu izvršio razbojničku pljačku na Čukarici, u ulici Kraljice Katarine.

Uhapšen je muškarac D. R. (24) i žena B. Z. (38) zbog razbojništva. Oni su u subotu iz stana Mihajla B. (49) pod pretnjom pištoljem oteli 55.000 dinara i opasan lek koji se u uličnom žargonu zove „bup“ i služi za odvikavanja od narkotika a može da izazove i veću zavisnost od opijata.

SVE O SPORTU

FUDBALSKI SVET TUGUJE: Ostaće upamćen kao izuzetan veliki profesionalac

FERDINAND O MEČEVIMA SA SITIJEM: Ferguson je postao ljubičast kada je video Van Nistelroja sa tim dresom

Filipovski otkrio zašto je Partizan izgubio!

JOKIĆ PROMOVIŠE SRBIJU: Učio saigrače da igraju kolo! (VIDEO)

Razbojnik se potom vratio na adresu bez pratnje poznanice pokradenog čoveka i vratio mu 30.000 dinara. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter