Izvor: Blic.rs
16.12.2020 u 09:20
0

IZ AMSS POZIVAJU NA OPREZ: Žuti meteoalarm u ovih pet gradova zbog guste magle

Meteoalarm je za danas izdao žuto upozorenje za područja Banjaluke, Prijedora, Višegrada, Sarajeva i Tuzle zbog magle, objavljeno je na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Magla će na području Banjaluke, Prijedora i Višegrada smanjivati vidljivost na manje od 200 metara, dok će na području Sarajeva i Tuzle magle biti u kotlinama, pišu meduiji.

SVE O SPORTU

FUDBALSKI SVET TUGUJE: Ostaće upamćen kao izuzetan veliki profesionalac

FERDINAND O MEČEVIMA SA SITIJEM: Ferguson je postao ljubičast kada je video Van Nistelroja sa tim dresom

Filipovski otkrio zašto je Partizan izgubio!

JOKIĆ PROMOVIŠE SRBIJU: Učio saigrače da igraju kolo! (VIDEO)

Žuti meteoalarm ukazuje na potencijalno opasno vreme. Vremenske prilike koje se prognoziraju nisu neuobičajene, ali treba biti na oprezu ako se praktikuju aktivnosti koje su izložene meteorološkim rizicima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter