Izvor: Kurir.rs
16.12.2020 u 11:10
0

U PALATI SRBIJE SASTANAK: Ministar Vulin i ambasador Luteroti o nastavku saradnje (FOTO)

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin razgovarao je danas sa ambasadorom Austrije Nikolausom Luterotijem o nastavku saradnje dve zemlje u borbi protiv organizovanog kriminala, terorizma i iregularnih migracija.

Ministar Vulin je istakao da će Srbija nastaviti da bude pouzdan partner u borbi protiv terorizma i svih drugih vidova kriminala i posebno naglasio dobru saradnju srpske i austrijske policije u borbi protiv krijumčarenja narkotika, što i pokazuju i rezultati ostvareni u zajedničkim operativnim akcijama.

Jedan od prioriteta Republike Srbije je, kako je naveo ministar Vulin, borba protiv organizovanog kriminala i korupcije, ali i dela iz oblasti opšteg kriminala, koja u najvećoj meri pogađaju građane.

SVE O SPORTU

FUDBALSKI SVET TUGUJE: Ostaće upamćen kao izuzetan veliki profesionalac

FERDINAND O MEČEVIMA SA SITIJEM: Ferguson je postao ljubičast kada je video Van Nistelroja sa tim dresom

Filipovski otkrio zašto je Partizan izgubio!

JOKIĆ PROMOVIŠE SRBIJU: Učio saigrače da igraju kolo! (VIDEO)

Na sastanku je bilo reči i o pitanju i eventualnom zahtevu takozvanog Кosova za članstvo u Interpolu, a ministar Vulin je ocenio da bi Priština eventualno članstvo koristila za političke ucene i izdavanje političkih poternica, a ne za borbu protiv kriminala.

Ambasador Luteroti istakao je dobru saradnju dve zemlje u oblasti borbe protiv svih vidova kriminala i ukazao na značaj zajedničkih obuka i razmene iskustava između profesionalaca srpske i austrijske policije. Ambasador je ministru Vulinu u ime ministra unutrašnjih poslova Austrije Кarla Nehamera i u svoje lično ime čestitao postavljenje na funkciju ministra unutrašnjih poslova.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter