Izvor: Alo.rs
16.12.2020 u 12:23
0

ZVEZDA SE SPREMA ZA MEČ SA MILANOM: Veliko ime stiže kao pojačanje na MARAKNU

Genije, kako su ga nazvali u prestonici mode, je obeležio epohu i u Zvezdi i u Milanu.

Crvena zvezda će na utakmicu 1/16 finala Lige Evrope protiv Milana kao specijalnog gosta pozvati Dejana Savićevića, istinsku legendu dva kluba, zbog čije magije se dolazilo na stadione, rekao je generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić.

– Očekuje nas još jedan evropski spektakl, još jedan istorijski duel sa gigantom evropskog fudbala, Milanom. Dva velika kluba, dva evropska šampiona, imaju dugo prijateljstvo i istoriju, ali i jedno veliko zajedničko ime, Dejana Savićevića – istakao je Terzić.

SVE O SPORTU

PIKSI SE OGLASIO: Evo šta je rekao o mestu selektora!

ŠIRI SE ISTRAGA O SMRTI MARADONE Vozač pod istragom, uhvaćen u laži!

ŠUT KARTA! Golman odobio otkaz jer je pravio korona žurke (FOTO)

Genije, kako su ga nazvali u prestonici mode, je obeležio epohu i u Zvezdi i u Milanu, bio je ljubimac navijača na Marakani i na San Siru.

– Zbog njegove magije se dolazilo na stadione. On je istinska legenda i čovek koji je postao asocijacija i za Zvezdu i za Milan. Zato ćemo ga pozvati da bude specijalni gost na našem meču u februaru, a nadamo se da će i naši navijači imati prilike da ga pozdrave. Biće to spektakl za uživanje – poručio je Terzić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter