Izvor: Novosti.rs
16.12.2020 u 20:37
0

NASTAVLJENO SUĐENJE MALČANSKOM BERBERINU: Majka žrtve o ćerkinom stanju, jedna stvar ZABRINJAVA

Pred višim sudom u Nišu danas je bilo nastavljeno suđenje Ninoslavu Jovanoviću (48) iz Malče optuženom da je decembra prošle godine oteo i deset dana zlostavljao dvanaestogodišnju devojčicu iz Suvog Dola.

OVO MORATE ZNATI

SMANJUJE SE BROJ NOVOZARAŽENIH: 5.353 pozitivna slučaja, preminulo 49 pacijenata

PRESEK PO GRADOVIMA OBOLELIH: Objavljeni su najnoviji podaci o koronavirusu u Srbji, na respiratorima 333

VUČIĆ SA KOSMETSKIM SRBIMA Zajedno za očuvanje vitalnih interesa (FOTO)

PREDSEDNIK SKUPŠTINE PORUČIO: Evo kako će policija da zapleni nelegalne bitkoine

Nove mere populacione politike dovele do većeg broja novorođenčadi u Vojvodini

Iza zatvorenih vrata, saslušan je neuropsihijatar, koji je sa kolegama iz Klinike za mentalno zdravlje u Nišu obavio psihijatrijsko veštačenje dvanaestogodišnjakinje.

Sledeći glavni pretres je zakazan za 28. decembar.

O stanju otete devojčice oglasili su se i njeni roditelji.

– Iako je bila fizički jaka da sve podnese i istrpi, i zimu, i glad, i žeđ, to više nije to dete koje sam tog jutra ispratila u školu. Ona se mnogo trudi, kao i svi mi, ali više nije ista. Ranije dođe iz škole, vesela, sedne gleda crtani, igra igricu, sad samo ode u sobu. Stalno je proganjaju te slike, suđenje je svaki put dodatno uznemiri, stalno pita: ‘Kada će, mama, da ga osude?’ – kaže Aleksandra K., majka devojčice iz Suvog Dola, koju je pre godinu dana na putu do škole oteo i zlostavljao Ninoslav Jovanović (48), poznatiji kao „malčanski berberin“.

SAZNAJTE JOŠ

EVO KAKO OBIČAN ČOVEK DA ZNA KO JE LAŽNI A KO PRAVI POLICAJAC

JEZIVA SAOBRAĆAJKA KOD KLADOVA: U sudaru 3 vozila povređeno 6 osoba

HOROR U NOVOM SADU: Dušan ispalio metak i ubio svoju suprugu, a zatim pokušao da presudi i sebi

ČAMAC DUH FILOVAN KOKAINOM Rekordna zaplena od 649 kilograma droge

PISALA MOLBU I PREDSEDNIKU: UKRAO 2 čokoladice, sada mu preti 10 godina zatvora

Tokom prethodnih ročišta svoj nalaz i mišljenje dali su i sudsko-medicinski veštaci, koji su se izjasnili o fizičkim povredama koje je maloletnica zadobila tokom devet dana zatočeništva, provedenih po planinama i napuštenim seoskim kućama.

Zbog otmice devojčice i činjenice da je već osuđivan zbog otmica i silovanja Jovanović bi mogao prvi u Srbiji da bude osuđen na kaznu doživotnog zatvora.

Dvanaestogodišnju devojčicu oteo je 20. decemba u Brzom Brodu na putu do škole, a devojčica je pronađena 29. decembra u Pasjači. Potera za otmičarem potrajala je do 5. januara, kada je uhapšen na groblju u Malči.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter