Izvor: Kurir.rs
17.12.2020 u 14:35
0

KAPITEN CRNO-BELIH O TOP 16 FAZI EVROKUPA: Neće biti lako, bez prava na kiks

Kapiten košarkaša Partizana Novica Veličković rekao je danas da njegovoj ekipi neće biti lako u Top16 fazi Evrokupa.

„Svaki kiks u Top16 fazi te vodi van prolaska dalje. Danas bukvalno svi igraju košarku, imaju respektabilne igrače. Sigurno je da neće biti lagano, ali treba hrabro ući u sve to i da gledamo da prodjemo“, rekao je Veličković 

PROČITAJTE JOŠ

STRAVIČNA SCENA U NOVOM SADU: Telo muškarca (55) izvučeno iz vode

EVROPSKA SAOBRAĆAJNICA UMESTO ZAPUŠTENE ŠIKARE Završava se put koji povezuju Zvezdaru i Grocku

PANIKA! ALBANCI SPREMAJU NEREDE NA KOSOVU: Evo da li su Srbi u velikoj opasnosti

Partizan će u drugoj fazi Evrokupa igrati u grupi sa Lokomotivom, Trentom i Parizom.

„Probaćemo da prodjemo dalje, to je jedino što treba da gledamo. Bilo bi lepše da ima ljudi u hali, da je puno, domaći teren… Da je puno verovatno ne bih brinuo za prolaz dalje. Raspored nam je težak, treba se koncentrisati, odmarati“, kazao je Veličković.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter