Izvor: Kurir.rs
16.11.2021 u 15:24
0

POKRADEN! DRAMA U DOMU BIVŠEG IGRAČA MEGE!

Hrvatski košarkaš Ivica Zubac, koji trenutno nastupa za Los Anđeles Kliperse, nedavno se našao u velikoj drami kada je zatekao lopove u svojoj kući.

Kako javlja portal „TMZ“, Zubac je zatekao lopove kako mu pljačkaju kuću, kada se vratio u nju oko ponoći. Video je merdevine na drugom spratu, nakon čega je pozvao policiju, a u međuvremenu su lopovi pobegli.

PROČITAJTE JOŠ:SRPSKI KOŠARKAŠ DOŽIVEO TRAGEDIJU: Nalazi se u teškom stanju!

„TMZ“ javlja da kuća nekadašnjeg košarkaša Mege ima kamere i alarm, ali da su na kraju uspeli da se domognu plena, sata vrednog 20.000 evra. Nije poznato da li je još nešto nestalo iz kuće hrvatskog centra.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter