Izvor: Blic.rs
21.12.2020 u 12:19
0

JEZIVA SAOBRAĆAJKA, BEBA POVREĐENA: Vatrogasci izvlačili vozače

Četiri osobe, od kojih je jedna beba, povređene su u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros rano dogodila na magistralnom putu Prijedor – Novi Grad u mestu Brezičani.

Do nesreće je došlo oko 6.50 časova kada su se sudarili autobus i dva “golfa”.

NAJVAŽNIJE DANAS

NOVI DETALJI DRAME: On je pronašao Milicu i Stefana

UŽAS U KRUŠEVCU: Bačena bomba na porodičnu kuću

VREMENSKA PROGNOZA ZA 21.DECEMBAR: Uglavnom oblačno i suvo!

Tom prilikom G. G. je zadobio teže telesne povrede dok su tri osobe lakše povređene, od kojih je jedno jednogodišnje dete.

Uviđaj na mestu nesreće obavili su policijski službenici PS za bezbednost PU Prijedor. Na licu mesta bili su i prijedorski vatrogasci koji su pomogli u izvlačenju povređenih.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter