Izvor: BLIC
21.12.2020 u 14:53
0

DOKTOR LEGENDE PROGOVORIO: MARADONA NIJE „UMRO“, ON SE – UBIO! (FOTO)

Smrt jednog od najboljih fudbalera svih vremena Dijega Armanda Maradone, i dalje privlači pažnju i izaziva kontroverze, iako je prošlo skoro mesec dana.

Poslednji se oglasio Alfredo Kaje, doktor koji je od 1977. do 2007. godine vodio računa o zdravstvenom stanju Argentinca.

On smatra da je Maradonina smrt nastala zbog „nekog oblika samoubistva“. Neposredno pred smrt, El Pibe je bio na operaciji glave, a Kaje pretpostavlja da je posle zahvata pao u depresiju i prestao da jede i uzima lekove. Kako je istakao, jedna od žena koje su se nalazile u Maradoninom okruženju mu je rekla da je Argentincu bilo „muka od života“.

– Veronika Oheda, sa kojom Dijego ima dete, rekla mi je da je Dijego umoran od svega i da ne može više jer je uradio sve što je mogao da uradi, rekao je Kaje

Poslednje dane života Maradona je proveo u sobi u svojoj kući u Argentini.

PROČITAJTE JOŠ

NESTOROVIĆ PONOVO ŠOKIRA: Marić SPREMIO ekskluzivnu emisiju, ovo NE SMETE propustiti! (21 SAT)

ULOV NA KELEBIJI: Kamiondžija pokušao da pobegne sa više od 80.000 evra, CARINICI SU ODMAH POJURILI ZA NJIM

ĐERLEK: Bez vakcinacije nećemo postići kolektivni imunitet

DANAS POČINJE ZIMA: Na nebu se očekuje fenomen, a isti takav tek za 60 godina

– Uzrok njegove smrti mi ne izgleda kao klasičan srčani udar. Sve ukazuje na to da se radi o nekoj vrsti samoubistva, naveo je Kaje za argentinske medije.

On je potvrdio da je Maradona ranije pokušao da izvrši samoubistvo, na Kubi, kada se automobilom zaleteo u autobus, ali je iz udesa izašao bez težih povreda.

– Možda jednog dana, ko zna… – glasio je Dijegov odgovor, bar prema rečima doktora.

Na kraju, on se osvrnuo i na uslove u bolnici gde je Maradona bio operisan.

– Rano su ga pustili na kućno lečenje, radilo se o neodgovornosti, neznanju i neiskustvu. Nisam video da je bio pod budnom pažnjom, nisam primetio da su se bavili njime kako treba – istakao je Kaje.

Legendarni fudbaler je preminuo 25. novembra ove godine, nakon što je prethodno imao operaciju mozga.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter