Izvor: Novosti.rs
22.12.2020 u 14:25
0

FUDBALSKI ZEMLJOTRES NA MARAKANI: Pravo iz Intera stiglo pojačanje za CRVENO-BELE (VIDEO)

Francuski vezista Aksel Bakajoko, inače doskorašnji član Intera, novi je fudbaler Crvene zvezde

Bakajoko je u ponedeljak crveno-belima potpisao ugovor na tri i po godine i s obzirom na to da mu je saradnja sa Interom isticala na leto dogovoreno je da na Marakanu stigne bez obeštećenja – uz klauzulu da Italijanima ide 15 odsto od dalje prodaje.

PROČITAJTE JOŠ

NESTOROVIĆ PONOVO ŠOKIRA: Marić SPREMIO ekskluzivnu emisiju, ovo NE SMETE propustiti! (21 SAT)

JEDNA GREŠKA IH JE ODVELA U NEPOZNATO: Stefan otkrio kako su se Milica i on izgubili

ŠPANCI UZDRMALI SVET: Pa, tzv. Kosovo nema igrača rođenog u svojoj nepriznatoj zemlji!

SLEDEĆE GODINE 100.000 VAUČERA Matić: Nastavljamo i sa kreditima za ugostiteljsko-turističku privredu

Francuz ima 22 godine i primarno „drži“ desnu stranu, ali kao i većina krilnih napadača odlično se snalazi i na levoj.

Na „Đuzepe Meacu“ je stigao 2014. godine iz francuskog Red Stara, ali je tek dve godine kasnije priključen prvom timu za koji je debitovao u decembru 2016. na meču Lige Evrope protiv Sparte.

Sezonu 2017/18 proveo u je u Sošou na pozajmici, da bi u julu 2018. prosleđen i Sent Galenu na dodatno školovanje. Tamo je proveo dve godine, na 54 meča je dao četiri gola, a nezvanično se moglo čuti da je baš po ukusu trenera Zvezde Dejana Stankovića

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter