Izvor: Tanjug
22.12.2020 u 12:43
0

Priveden zbog otvaranja kafića kod Pule

Policija u Puli privela je jednog državljanina Srbije pošto je, kako se navodi, otvaranjem kafića počinio krivično delo širenja i prenošenja zarazne bolesti.

Kako prenosi hrvatski Index, policija je u ponedeljak potvrdila sumnju da je na području opštine Marčana 67-ogodišnji državljanin Srbije počinio krivično delo i privela ga je po završetku kriminalističkog istraživanja u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Iz PU istarske saopštili su danas da je vlasnik kafića zatečen s jednim zaposlenim i dva gosta.

PROČITAJTE JOŠ

RADOJIČIĆ ISTIČE: Bez većih prekršaja mera noćas u Beogradu

SJAJNA VEST ZA LJUBITELJE KOŠARKE: Počinje nova NBA sezona!

Uhapšen Darko Elez! Pun dosije najtežih krivičnih dela

NE NASEDAJTE NA PREVARANTSKE TRIKOVE: Lažni MASERI haraju Beogradom, obratite pažnju!

Kako se dodaje, radom na terenu policijski službenici prikupili su informacije da ugostiteljski objekt na području Marčane radi suprotno odluci hrvatskog Štaba za civilnu zaštitu.

Policajci su u ponedeljak oko 7.45 časova u ugostiteljskom objektu zatekli 67-godišnjeg vlasnika, 69-godišnju zaposlenu i dva gosta, starosti od 53 i 62 godine.

Gosti su, kako se navodi, sedili za stolom i konzumirali alkoholna pića, a ni oni ni zaposlena u kafiću nisu nosili maske za lice.

Zbog kršenja Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti policijski službenici izdali su prekršajne naloge, a protiv vlasnika objekta podneta je krivična prijava.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter