Izvor: Alo.rs
22.12.2020 u 16:02
0

TRENER ARSENALA BESAN: POTREBNI SU MI BORCI, A NE ŽRTVE!

Arsenal ove sezone ne može da se pohvali odličnom igrom, a u Premijer ligi već su doživeli osam poraza, što je za ovako veliki tim katastrofalan učinak

Loše situacije je svestan i strateg kluba Mikel Arteta, ali Španac ipak ističe da je atmosfera u timu dobra

– Atmosfera u timu je dobra, koliko to može da bude u ovom trenutku. Teško je u svlačionici kada gubite, igrači su povređeni, žele da urade više. Ali smo jedinstveni – rekao je Arteta.

On se zatim osvrnuo na to kakva vrsta igrača je njemu potrebna.

PROČITAJTE JOŠ

VAPAJ OČAJNOG MUŽA: Pomozite, žena me vara i to u našem bračnom krevetu

UMRLA JE! POPULARNA PEVAČICA IZNENADA PREMINULA: Korona je ŠČEPALA! (FOTO, VIDEO)

FUDBALSKI ZEMLJOTRES NA MARAKANI: Pravo iz Intera stiglo pojačanje za CRVENO-BELE (VIDEO)

GORDON REMZI RAZBESNEO GOSTE Da li bi i vi dali 20 evra za ovaj doručak? (VIDEO)

– U ovakvim situacijama imate dva tipa ljudi – borce i žrtve. Nama su potrebni borci, ne žrtve. Jer žrtve za sve traže izgovore, krive sve druge za ono što im se dešava. A potrebni su nam borci, oni koji će doprineti promenama, koji će dati sve od sebe na terenu – poručio je Arteta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter