Izvor: Alo.rs
22.12.2020 u 22:11
0

Zlatna lopta i selektor u istom danu!

Fudbaska reprezentacija Srbije je i dalje bez selektora, ali u narednim danima i to će se promeniti.

U poslednjim danima 2020. naša kuća fudbala sprema u istom danu dva važna događaja i oba će, shodno merama zaštite zbog virusa korona biti organizovana „onlajn“, dakle na daljinu.

U tom istom danu biće upriličena promocija novog selektora, ali i proglašenje pobednika u izboru za „Zlatnu loptu“. Skoro sve se zna, ali se zasad ne znaju imena: ni selektora, ni najboljeg trenera, fudbalera, fudbalerke, sudija, prenose Novosti.

Proteklih nedelja se spekuliše o kandidatima za mesto selektora i nekako se ispostavilo da „mrtvu trku“ vode Dragan Stojković i Vladan Milojević. Piksi je i dalje na više nego bogatoj plati kod kineskog Gvangdžou RF. Odavno više nije na klupi tog kluba, ali ga ugovor štiti do te mere, da Kinezi isplaćuju svakog meseca platu, sve do trenutka dok Stojković ne pronađe novi klub, ili angažman na selektorskoj klupi.

SAZNAJTE I OVO:

ČOVEK SE DRŽNUO DA SE PONAŠA KAO BOG: Jezivo proročanstvo sveštenika, spominje se i Srbija

EPIDEMIOLOG KON OTKRIVA ZAŠTO JE BIO ISCRPLJEN NAKON SEDNICE KRIZNOG ŠTABA

MINISTAR VULIN OTKRIVA: Vučić im je objavio rat, ko ga nije ozbiljno shvatio, napravio je veliku grešku!

S druge strane, Milojević je i dalje pod ugovorom u Al Ahliju u Saudijskoj Arabiji i tek nedavno je počeo prvenstvo u kojem mu tim igra po sistemu „toplo-hladno“. Nezvanična informacija da njegova sloboda košta oko milion evra i da bi ga Al Ahli možda pustio da ode uz ovo obeštećenje – i dalje je samo nagađanje

Na Terazijama 35 su zakopčani do grla oko informacija u vezi sa izborom selektora. Zna se zvanično samo to da zamenik predsednika Marko Pantelić ima zadatak da vrlo brzo obavi razgovor i spremi ugovor budućem selektoru, koji će u martu povesti „orlove“ u kvalifikacije za SP u Kataru 2022. u grupi sa Portugalijom, Republikom Irskom, Luksemburgom i Azerbejdžanom.

Još malo navijačima i medijima u Srbiji ostaje da nagađaju da li je Piksi budući selektor i da li su Dejan Stanković, Dušan Tadić ili Nemanja Gudelj dobitnici „Zlatne lopte“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter