Izvor: happyBSC
23.12.2020 u 10:20
0

RAMPA ZA OZDAJNIKA Pregovarao sa Realom pa zabranjen u Barseloni (FOTO)

Barselona je odlučila da „kazni“ Thomasa Heurtela i ostavila ga u Istanbulu i ne dozvolivši mu da se ukrca u timski avion i vrati u Španiju nakon utakmice protiv Anadolu Efesa.

Francuz je je putovao u Tursku, čak i ako se nije očekivalo da će igrati za Barselonu na utakmici Evrolige protiv Anadolu Efesa, jer je – prema njegovoj menadžerskoj agenciji Beobasket – pregovarao oko transfera s Fenerbahčeom.

Kada je Barselona saznala da Heurtel nije u kontaktu s turskim klubom, već sa velikim rivalom Real Madridom, zabranili su mu da se vrati s njima u Kataloniju.

Odluka da Heurtelu ne dozvoli da se ukrca u avion dok je njegova porodica i dalje u Barseloni, u vrijeme kada su ograničena putovanje Evropom zbog pandemije, nije jednostavna stvar i mogla bi stvoriti više pravnih posledica. Heurtel je i dalje vezan ugovorom s Barsom, a već je najavio da namerava da preduzme određene zakonske mere, dok je slično reagovao i Španski košarkaški sindikat igrača (ABP) koji je stao u zaštitu Francuza.

 Takođe, zbog svega toga je propao i transfer Lea Vestermana iz Fenerbahčea koji je trebalo da zameniti Heurtela u Barseloni.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter