Izvor: Blic.rs
23.12.2020 u 13:47
0

LOŠE VESTI! PREMINUO BIVŠI GRADONAČELNIK: Korona ga je pobedila

Mićo Mićić, preminuo je od posledica korona virusa, potvrđeno je za Srpskainfo.

Iz bijeljinske bolnice “Sveti vračevi” 26. novembra je saopšteno da je Mićić pozitivan na virus korona i da je upućen u UKC Republike Srpske na dalje lečenje, piše Srpskainfo.

NAJVAŽNIJE DANAS:

LANČANI UDES KOD ČAČAKA: Povređeno nekoliko osoba

SVET STREPI OD NOVOG SOJA KORONE: Evo šta naši stručnjaci kažu o mutaciji

HAPŠENJE U BEOGRADU: Muškarac (57) osumnjičen da je naneo ubodne rane jednoj osobi

NOVA VLAST NEMOGUĆA BEZ SRBA: Hotijeva vlada neustavna, Kurti ponovo kosovski premijer?

Podsetimo u UKC Republike Srpske su 2. decembra rekli da se stanje Miće Mićića pogoršalo zbog čega je priključen je na invazivnu mehaničku ventilaciju.

Načelnik Klinike intenzivne medicine za nehirurške grane Univerzitetskog kliničkog centra RS Peđa Kovačević je rekao novinarima 11. decembra u Banjaluci da su Mićiću otkazala pluća i da se nalazi na mašinama za veštačko disanje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter