Izvor: alo
24.12.2020 u 07:27
0

SREĆA OKRENULA LEĐA FANTASTIČNOM JOKIĆU: Srbin ostao BEZ NAGRADE

Kakav početak NBA lige… Košarkaši Denvera poraženi su od ekipe Sakramenta posle produžetla 124:122

Nikola Jokić odigrao je meč za pamćenje! Srbin je blistao, ali na kraju nije imao sreće. U prvom meču u sezonu ostvario je moćni tripl-dabl! Postigao je 29 poena uz 15 skokova i 14 asistencija. 

Sve se vrtelo oko Jokića! Pogađao je kad je bilo potrebno, dirigovao je igrom svog tima, ali… Na kraju se može reći da je Nikola bio i tragičar! Na nekoliko sekundi pre kraja produžetka izgubio je loptu, a posle kontre i skoka u napadu, Badi Hild doneo je pobedu svom timu.

Šteta što Jokić nije dobio nagradu za moćno izdanje!

PROČITAJTE JOŠ:

TRAMP LUPIO ŠAKOM O STO! Veto za novi vojni budžet SAD!

NOVI SOJ KORONA VIRUSA! Ovo trenutno znamo o njemu!

SUD OTKRIO HOROR! Časne sestre podvodile decu iz sirotišta pedofilima!

U ŠPANIJI POČINJE MASOVNA VAKCINACIJA! Svake nedelje po 350.000 doza!

HOROR U OBRENOVCU Devojka (23) se porodila, njena majka BACILA BEBU!

Nemanja Bjelica je na terenu proveo 15 minuta, i za to vreme postigao je 10 poena za pobednički tim. Najbolji u redovima „kraljeva“ bio je Hilda sa 22 poena. 

Na drugoj strani pored Jokića dobar je bio i Majkl Porter junior sa 24 postignuta poena.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter