Izvor: alo
24.12.2020 u 07:51
0

MILU SE NE PIŠE DOBRO: „Pao“ čovek koji zna sve o Đukanoviću

Direktor Uprave za nekretnine Dragan Kovačević mogao bi da bude zaštićeni svedok u procesu protiv crnogorskog predsednika

Direktor Uprave za nekretnine Crne Gore Dragan Kovačević, koji je juče uhapšen po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, mogao bi da bude zaštićeni svedok u eventualnom sudskom procesu protiv Mila Đukanovića jer se radi o čoveku koji zna sve tajne crnogorskog predsednika.

SLEDEĆI BRAJOVIĆ?

Kovačević, inače član Glavnog odbora Socijaldemokratske partije, uhapšen je zbog izgradnje kuće u zoni morskog dobra, a iza rešetaka je završila i načelnica Područne jedinice u Tivtu Ana Lakićević. Akciju je izveo specijalni policijski tim.

– Pravda će zakucati na vrata svih onih koji su se ogrešili o zakon – napisao je na Tviter nalogu koordinator svih službi bezbednosti Dritan Abazović i dodao da je počela borba nove vlade protiv korupcije.

Profesor međunarodnog prava Dejan Mirović kaže da je ovo samo početak obračuna s krupnim kriminalom.

PROČITAJTE JOŠ:

TRAMP LUPIO ŠAKOM O STO! Veto za novi vojni budžet SAD!

NOVI SOJ KORONA VIRUSA! Ovo trenutno znamo o njemu!

SUD OTKRIO HOROR! Časne sestre podvodile decu iz sirotišta pedofilima!

U ŠPANIJI POČINJE MASOVNA VAKCINACIJA! Svake nedelje po 350.000 doza!

HOROR U OBRENOVCU Devojka (23) se porodila, njena majka BACILA BEBU!

– Gospodin koji je uhapšen treba istražnim organima da objasni veze s bivšim predsednikom skupštine Ivanom Brajovićem, a potom redom sve do samog vrha, odnosno Mila Đukanovića. Ako se dokažu optužbe, on bi mogao da bude svedok-saradnik i da nam objasni ulogu Brajovića u svim Đukanovićevim kriminalnim radnjama. Mislim da postoji volja da se sve raščisti jer i u samom okruženju Mila Đukanovića ima mnogo ljudi koji treba da budu privedeni. Mislim da je sledeći gospodin Brajović jer on ne samo da je bio politički šef Kovačeviću već i predsednik Skupštine i neko ko je u Đukanovićevim najbližim krugovima. Samo na taj način će doći do glave Milove kriminalne hobotnice – ocenjuje Mirović.

RAZBITI ZAVET ĆUTANJA

Prvo krupno hapšenje naišlo je na odobravanje većinske Crne Gore, mada ima i onih koji strahuju da se radi o zamazivanju očiju jer je na čelu Specijalnog tužilaštva i dalje Milivoje Katnić, čiju je smenu opozicija svojevremeno tražila zbog bespogovorne odonasti aktuelnom režimu i montiranja slučaja „državni udar“.

– Ovo će imati izuzetno pozitivan odjek u narodu, bitno je da se krenulo u obračun sa korupcijom i kriminalom, ja se samo nadam neće ostati samo na tome, već će ići dalje i konačno uhvatiti sve krupne ribe. Crna Gora je polarizovana zemlja, na severni siromašni deo i bogati jug, na kojem se decenijama švercuje od cigareta pa do narkotika – kaže Predrag Jeremić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter