Izvor: alo
24.12.2020 u 07:54
0

ON JE MOĆAN SRBIN! Ubacio tri trojke na debiju, Bulsi pregaženi!

Na debiju Bogdan Bogdanovića, Atlanta je bila bolja od Čikga 124:104

Igrači Atlante slavili su 20 razlike uprkos tome što su poslednju četvrtinu izgubili 12 razlike, dovoljno govoreći o dominaciji protiv Bulsa.

Sve je predvodio fenomenalni Trej Jang sa 37 poena, šest skokova i sedam asistencija, a dobru partiju pružio je i naš Bogdan Bogdanović.

PROČITAJTE JOŠ:

TRAMP LUPIO ŠAKOM O STO! Veto za novi vojni budžet SAD!

NOVI SOJ KORONA VIRUSA! Ovo trenutno znamo o njemu!

SUD OTKRIO HOROR! Časne sestre podvodile decu iz sirotišta pedofilima!

U ŠPANIJI POČINJE MASOVNA VAKCINACIJA! Svake nedelje po 350.000 doza!

HOROR U OBRENOVCU Devojka (23) se porodila, njena majka BACILA BEBU!

Srpski bek je meč počeo na klupi, ali je ubacio 15 poena uz sedam skokova i dve asistencije, čime je uz Kema Rediša bio drugi najbolji strelac tima na meču.

Bogdanović nije baš imao idealno šutersko veče, pošto je iz igre šutirao 5/12, ali je od toga ubacio tri trojke iz osam pokušaja. Kolins je dodao 14 u timu Atlante, a Danilo Galinari 13 poena.

U timu Čikaga najbolji je bio Zak Lavin sa 22 poena, dok je Lauri Markanen ubacio 21 uz sedam skokova.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter