Izvor: Happy BSC
24.12.2020 u 13:28
0

NAKON PAUZE AGONIJA SE NASTAVLJA: Novi talas OPŠTEG HAOSA

U toku „Jutarnje kafice“ „Parovi“ se ne smiruju. 

Nakon predaha, nastavljen je sukob Nataše Pajović i Slađe, koji datira od ranije. 

Iako pravna plavuša ne želi da prizna da je razlog sukoba, Marko Perović, ostali takmičari su ubeđeni da je on glavni krivac, što Pajovićeva oštro demantuje. 

SVE O SPORTU

ON JE HEROJ SRPSKOG FUDBALA: Fićin transfer u Siti među najskupljim na startu zimskog prelaznog roka

ON JE MOĆAN SRBIN! Ubacio tri trojke na debiju, Bulsi pregaženi!

SREĆA OKRENULA LEĐA FANTASTIČNOM JOKIĆU: Srbin ostao BEZ NAGRADE

ČUDESAN NBA PRSTEN: Najskuplji u istoriji, a sadrži i posebno iznenađenje vezano za Kobija Brajanta

– Ja sam ljuta na Slađu jer mi je vređala porodicu, a Marko je svakako trebalo da odreaguje drugačije i da joj ne dozvoli da ga zagrli. Očigledno je njemu to prijalo i ja se ne ljutim zato već zbog njenih napada na mene – bila je jasna Nataša koja je na,stavila prepucavanje „preko ramena“ sa Slađom. 

Međutim, drama je nastala kada je Perović odgovorio na prozivke da je stao u odbranu „krivca“ za sukob između njega i njegove voljene Nataše. 

– Ja nisam stao ni na čiju stranu  samo ti rekao da ne možeš da se biješ, to ti neću dozvoliti, nikada – rekao je Marko i tim rečima dodatno isprovocirao Pajovićevu. 

Plavuša je objasnila da nikada nije ni imala nameru da se sa bilo kime raspravlja ali da je od njega očekivala potpuno drugačiji nastup. 

Da li će ratne sekire zakopati ili ne saznaćete ukoliko ostanete uz Happy BSC portal. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter