Izvor: HappyBSC
17.11.2021 u 13:01
0

popovićč

Za koga su ovi klanovi opasni, svako ima neko ime koje predstavlja neki klan . koje je to ime u Srbiji koje sarađuje sa ovim ostatkom iz regiona 

U Srbiji nema onih koji mogu da pariraju kvačkom i škaljarskom klanu , mi nemamo tako organizovanu grupu koja meže da im parira.

Na pitanje da li je to dobra vest Popoović odgovara: Nije, po meni jedno mesto mora da ima kriminalca koji je zvučno ime i jednog policajca koji to jeste. Kriminal mora da bude izbalansiran i kontrolisan. ne kontrolisan u smislu da se nekome ulagujete da se ne bavi kriminalom nego da udarate po onim oblicima kriminala koji predstavljaju veliku društvenu opasnost  za našu državu za finansijski poredaka naše države. 

.- Dijana Hrkalović  je bila samo pijun u nečijim rukama ovde, ne može ona devojčica od 25 godina bez ikakvog životnog iskustva  a po najmanje u policijskoj službi da se tako bahato osiono ponaša a da se svi od nje boje, ona je morala da ima mecenu ili mecene koji su stajali iza nje i manipulisali. 

Ja bih išao na Velju Nevolju i Miljkovića ozbiljne zargovore obavio sa njima u prisustvu tužioca i ono što ponude mora da bude osuđujuća presuda , tada bi ih uzeo za zaštićene svedoke , jer oni su egzekutori bili , ne organizatori kriminalne bande. Tako i za Dijanu ako ona može da da takve činjenice i podatke koje će doneti osuđujuće presude za one koji su po hijerarhijskoj strukturi iznd nje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter