Izvor: mediji
24.12.2020 u 22:33
0

LISTA NAJBOLJIH MUŽEVA: Prave srećnice su udate za ove znakove

Ovo tumačenje muških horoskopskih znakova rangira muškarce prema njihovoj sposobnosti da budu dobri partneri i muževi. Pa, kad upoznaš nekog ko ti se sviđa, prvo saznaj šta je u horoskopu.

OVO MORATE ZNATI

TIODOROVIĆ O NOVIM MERAMA I ZABRANI KRETANJA: Ništa od proslave Nove godine, svi građani moraju da budu odgovorni

UHAPŠENI MIGRANTI KOJI SU PRAVILI HAOS U BOGOVAĐI: Terali radnicu da ljubi prostirku za klanjanje (VIDEO)

UVEK MOŽE GORE: Dete je ujeo pas u Beogradu, na putu do lekara se dogodio UDES, a onda i TUČA!

Rak

Najbolji muževi su u znaku Raka. Oni se ne boje obavezivanja, spremni su da grade život sa ženom koju vole, posvećeni su i verni. Njihova osećanja su tako duboka, a njihova senzitivnost tako snažna, da nikada ne moraš da brineš da će vatra među vama utihnuti, dokle god ste zajedno. Oni su ponekad malo – pa, rakovi. Ali tvoje primedbe će se odnositi na sitnice tipa na koga je red da iznese đubre i opere sudove i nikada nećeš doći u situaciju da očajavaš zbog toga što ne znaš da li ćete ostati zajedno, ili da li te je prevario na poslovnom putovanju. Sa njim ćeš imati stabilan porodični život.

Vaga

Oni su odlični partneri, jer im je ljubav veoma važna. Vage su neodlučne, ali kad se jednom odluče, one se onda više ne dvoume i sto posto su posvećene odnosu, u koji unose balans i harmoniju. Muškarci Vage posvećeni su od prvog dana, brižni su i nežni i sanjaju više nego što su verovali da su sposobni. Oni su odlični očevi, glas razuma u teškim periodima, snaga i oslonac. I voleće te svim srcem, prihvatajući sve što ide uz tebe, uključujući i stvari koje ga izluđuju.

Škorpija

Iznenađujuće visoko se kotiraju muževi Škorpije, ako si mislila da su oni suviše ljubomorni i mračni. Ali to je baš ono što ih čini dobrim partnerima, jer na suprotnom kraju od njihovog kapaciteta za zavisnost, stoji lojalnost i posvećenost. Oni se obavezuju zauvek i veoma su zaštitnički nastrojeni i biće na tvojoj strani uvek i na svaki način. Škorpije su partneri i prijatelji do kraja života, ali one nisu dobar izbor za bilo koju ženu – samo za onu koja traži – i daje – pravu ljubav, pravu iskrenost i potpunu povezanost, pripadnost i lojalnost.

Blizanci

Uprkos svojoj reputaciji nestalnih i nestabilnih, Blizanci umeju da budu neverovatno solidni partneri. Pre svega, oni imaju potrebu za partnerstvom, za nečijim stalnim prisustvom u svom životu, više od većine ostalih znakova. Blizanci nadoknađuju svoje slabosti tražeći snagu i oslonac u drugima i kada nađu partnerku koju zaista vole i poštuju, oni će biti uvek ponosni na nju. Najbolje se slažu sa onima koji su im inspirativni, ili koji su razumniji i manje emotivni od njih. Blizanac je najbolji prijatelj i istovremeno najstrasniji ljubavnik, kada je posvećen ženi koju voli.

Ribe

Oni su dobri muževi, naročito ako spadate u kreativne i emotivne tipove. Ne moraš da brineš da će biti previše agresivan, ili nerazuman, ali prilično će te opsedati kad je zaljubljen. Muškarac Riba je topao i voli decu i obuhvata te svojom ljubavlju na način koji ne prija svakom, ali ako tražiš udobnost, toplinu i istinsku pažnju – on je taj koji stvarno sluša kad se ti dvoumiš između bež boje i boje šampanjca i pokušava da ti pomogne da rešiš dilemu.

SAZNAJTE JOŠ

ODLAZI: Bivši trener Partizana OTPUŠTEN IZ KLUBA

OVO NIKADA NISTE VIDELI: Pogledajte kako je crnogorska mafija upakovala pola miliona evra! (VIDEO)

PRIMOPREDAJA VLASTI U BANJALUCI: Stanivuković seda u fotelju gradonačelnika, ZAPRETIO PRIJAVAMA

On će ipak u velikoj meri ostati u svom svetu i biti malo čudan, ali to je zato što je intuitivniji i senzitivniji od drugih znakova – što je velika prednost – a to što ima sopstveni svet znači da te neće gušiti.

Jarac

Jarčevi su najrealniji kada je u pitanju izbor životnog partnera. Muškarac u znaku Jarca ima sve kvalitete snažne i kooperativne druge polovine i kada se obavežu, onda zaista daju sve od sebe. Oni su spremni da ulažu u odnos i da naporno rade na prilagođavanju i stabilnosti odnosa, baš kao što rade i u drugim oblastima života. On je snažna osoba, na njega možeš da se osloniš i da računaš u svim situacijama, mentalno i emotivno. Iako su često tvrdoglavi, oni se zalažu za kohabitaciju, tako da će te slušati i čuti, čak i kad mu se uopšte ne sviđa ono što mu saopštavaš.

Devica

Oni su dobri partneri, ali neće uvek davati sve od sebe i umeće da se ponekad povuku i distanciraju. Ljubazni su i zanimljivi i prilično opušteni oko većine stvari, ali imaju tendenciju da se plaše vezivanja i sklonost da ustuknu, da bi sebi dali više vremena da proanaliziraju stvari. Njihova paranoja i opsesivno razmišljanje ponekad im oduzimaju ono najbolje i onda nisu sigurni šta se dešava u realnom svetu oko njih i ne učestvuju na najbolji način. Šanse sa Devicom su ti na polovini. Ali zato uvek možeš sa njim da se dobro provedeš.

Ovan

Sa muškarcem u zanku Ovna, biće ti super, kad sve ide dobro. Ali biće teško, kad je teško. Oni su vođe, žele da ih konsultuješ, hoće da njihovo mišljenje bude uvek uvaženo, oni ističu svoju individualnost i ne umeju da ne budu u pravu. Ako ne umeš da praviš kompromise i da ponekad slušaš bez pogovora, sa Ovnom ćeš uspeti jedino da se posvađaš. Sa njim nije lako živeti, ali nikada nije dosadno.

Lav

Sa Lavom može da bude i ovako i onako. Oni vole veoma duboko i ne oklevaju da pokažu svoju ranjivu stranu. Međutim, ako su izazvani ili stavljeni u tešku situaciju, oni se bore da ostanu kul, da ne postanu agresivni i nekontrolisani – a ne dobijaju uvek tu borbu. Život sa Lavom je ili veoma sjajan, ili veoma naporan i ako nisi spremna da dve trećine vremena provodiš u borbi, biće ti nepodnošljivo nametljiv i povremeno ćeš jedino želeti da uzmeš pauzu i da se odmoriš od njega.

Bik

Najtvrdoglaviji znak u horoskopu ima toliko visoke standarde, da ćeš često osećati da nikako ne možeš da ispuniš njegova očekivanja. Naravno, oni su super nežni i posvećeni ljudima koje vole, druželjubivi su, velikodušni i topli i lako je zaljubiti se u njih. Ono što je teško jeste graditi vezu i bliskost – za to je potrebno da nikako ne budeš preosetljiva, da ne shvataš lično sve što on kaže i učini, da budeš diplomata i da imaš nepresušne zalihe strpljenja.

Vodolija

Veoma su ambiciozni i determinisani i to ih čini teškim partnerima. Najveći deo vremena provode apsorbovani svojim poslovnim zamislima i sve drugo ih u tome ometa. Oni često nalaze partnerke koje dopunjavaju njihov stil života, ali sigurno je da na njihove veze utiču njihovi životni prioriteti (u koje veza ne spada) i taj uticaj ponekad slabi, ali se isto tako periodično pojačava.

Strelac

Kao ženidbeni materijal, Strelčevi su gotovo neupotrebljivi, ali oni su slobodni duh zodijaka i samo žele da istražuju, putuju, čitaju nerazumljive knjige i uzimaju sve što im život pruža – uključujući i usputne veze i ljubavi. Oni nisu loši muževi zato što su loši ljudi, nego zato što loše funkcionišu kad se osećaju sputano.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter