Izvor: KURIR
25.12.2020 u 07:12
0

MEGA VEČERAS OD 19 SATI GOSTUJE ŽELEZNIKU

Trener košarkaša Mege Vladimir Jovanović rekao je da njegova ekipa mora da ima što manje oscilacija ako želi da pobedi FMP.

„Važno je da naša koncentracija u 40 minuta ima što manje oscilacija, što manje praznih minuta i da u tom segmentu unapredimo našu igru“, rekao je Jovanović za sajt kluba.

Mega će gostovati FMP-u u 12. kolu ABA lige.

SAZNAJTE JOŠ

SUDAR KOD KRUŠEVCA: Dve osobe POGINULE, saobraćaj OBUSTAVLJEN!

ODLAZI: Bivši trener Partizana OTPUŠTEN IZ KLUBA

OVO NIKADA NISTE VIDELI: Pogledajte kako je crnogorska mafija upakovala pola miliona evra! (VIDEO)

PRIMOPREDAJA VLASTI U BANJALUCI: Stanivuković seda u fotelju gradonačelnika, ZAPRETIO PRIJAVAMA

„Očekuje nas veoma zahtevna utakmica protiv ekipe FMP-a. Mislim da su posle Zadra i Mornara, gde su pokazali povišen nivo agresivnosti pre svega u odbrani a i u napadu, najavili kako će tim igrati u narednim utakmicama. Moramo pre svega zatvoriti njihov izvanredan skok u napadu, element u kome su medju vodećim timovima u ABA ligi, kao i da zaustavimo njihov kontranapad“, kazao je Jovanović.

Košarkaš Mege Nikola Mišković je naveo da očekuje tešku utakmicu.

„FMP je vezao nekoliko poraza, ali to ne sme da nas opusti pošto je u pitanju vrlo kvalitetna i iskusna ekipa. Moramo da udjemo čvrsto u utakmicu i da im pariramo energijom, pogotovo u odbrani, kao i da im ne dozvolimo skokove u napadu i lake poene. Utakmicu protiv Budućnosti u prošlom kolu treba da iskoristimo kao recept za igru i vetar u ledja za naredne mečeve koji nas očekuju“, rekao je Mišković.

Utakmica će se igrati u petak od 19.00 u Železniku.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter