Izvor: KURIR
25.12.2020 u 07:15
0

NEDOVIĆ ODUŠEVIO SVE: Hoću da igram fudbal! Idealno bi bilo u FK 1. MAJ

Nemanja Nedović biće igrač FK Prvi Maj iz Rume u nekoj od narednih godina!

Slavni košarkaš izrazio je želju da proba da igra i fudbal, a klub koji je pomenuo s zadovoljstvo ga je prihvatio i pozvao da im se pridruži!

Doduše, moraće malo da sačekaju jer Nedović igra košarku karijere. Ove nedelje ubacio je nestvarnih 39 poena za PAO protiv Makabija.

– Možda sam lud, ali kada završim profesionalno sa košarkom, želim da probam da igram fudbal u nekom nižerazrednom klubu barem jednu sezonu. To je moja neostvarena želja, baš bih to voleo da probam. Neka treća-četvrta srpska liga. Imam vikendicu blizu Rume, bilo bi idealno da igram tamo za „Prvi maj“ Ruma, ne znam samo da li bi me prihvatili – pričao je Nedović.

Mediji  su kontaktirali  klub iz Rume u kojem su sa oduševljenjem odgovorili na ovo. Jovan Vukanac, član uprave „Prvog maja“ je imao samo

– Nemanja, dobrodošao si naravno. Zadovoljstvo nam je da to čujemo, radi se o velikom košarkašu, siguran sam da i u fudbalu ima šta da pokaže. Vrata našeg kluba iz Rume su mu otvorena, čekamo ga kada dođe u Srbiju i Rumu – poručio je Vukanac.

Ruma polako dobija svoje mesto na fudbalskoj mapi Srbije.

SAZNAJTE JOŠ

SUDAR KOD KRUŠEVCA: Dve osobe POGINULE, saobraćaj OBUSTAVLJEN!

ODLAZI: Bivši trener Partizana OTPUŠTEN IZ KLUBA

OVO NIKADA NISTE VIDELI: Pogledajte kako je crnogorska mafija upakovala pola miliona evra! (VIDEO)

PRIMOPREDAJA VLASTI U BANJALUCI: Stanivuković seda u fotelju gradonačelnika, ZAPRETIO PRIJAVAMA

– Cilj nam je plasman u Prvu ligu, gde nikada u istoriji nismo bili. Gradimo drugu tribinu za prolećni deo sezone. Eto, taman da nam dođe i Nemanja, lepo pojačanje za Prvu ligu – uz osmeh će poznati privrednik i fudbalski radnik iz Rume.

Bivši golman Partizana Trener – Radovan Radaković!

Dobro poznato ime nalazi se na klupi „Prvog maja“ iz Rume. Reč je o Radovanu Radakoviću nekadašnjem golmanu Partizana. Radaković se otisnuo u trenerske vode i već deset godina radi širom Srbije. Inače, Radovan je promenio imidž, pa je pitanje ko bi ga prepoznao, a da ga nije video posle igračkih dana. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter