Izvor: novosti
25.12.2020 u 10:13
0

NA KIM 32 NOVOOBOLELE OSOBE: Iz izolacije izašlo 57 osoba

PREMA poslednjem izveštaju Kriznog štaba opštine Kosovska Mitrovica, broj novoobolelih lica od koronavirusa u srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji, u poslednja 24 sata povećao se 32, dok je 58 osoba izašlo iz izolacije.

Navedeni podaci odnose se na 92 uzorka koliko je stiglo u Zavod za javno zdravlje u severnom delu Kosovske Mitrovice.

Korona virus je i dalje najzastupljeniji na severu Kosova gde je u severnom delu Kosovske Mitrovice registrovano 11 novoobolelih, zatim u Zvečanu (8), Leposaviću (5), a u Zubinom Potoku jedan novozaraženi.

SVE O SPORTU

NAJPOZNATIJI ĐAVO BEZ DLAKE NA JEZIKU: Sanjam titulu sa Junajtedom

IBRA O PAKLU KOJI JE PROŠAO ZBOG KORONE: DAVAO SAM ZIDOVIMA IMENA

SAD JE I ZVANIČNO: Marakanu napušta jedan od najboljih fudbalera!

OBRADOVIĆEVA PORUKA NA TVITERU PODIGLA NEVEROVATNU PRAŠINU: Želeo sam samo još jedan sekund… (FOTO)

U istom periodu, na centralnom Kosovu, zaraženo je 7 novoobolelih i to po u Prilužju (3), Gračanici (2), dok je u Kosovskoj Kamenici i Gnjilanu zabeležen po jedan novi slučaj zaraze virusom kodiv – 19.

Od 12. marta, kada je zabeležen prvi slučaj zaraze koronavirusa u srpskim sredinama na Kosmetu, registrovana je ukupno 3.411 osoba obolelih od kovid-19, 85 lica je preminulo, dok je u istom periodu testirano ukupno 11.982 ljudi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar