Izvor: KURIR
25.12.2020 u 14:09
0

FUDBALERI BORCA NEZADOVOLJNIH ZBOG LAŽNIH OBEĆANJA: Protest ispred gradske Skupštine u Čačku!

Desetak fudbalera čačanskog fudbalskog kluba Borac 1926 protestovalo je danas ispred zgrade lokalne Skupštine jer im klub duguje više plata i za socijalne doprinose.

Oni su rekli novinarima da im plate nisu uplaćivane poslednja četiri meseca, da im od početka sezone nisu uplaćivani ni zdravstveni doprinosi, kao i da im nije prijavljen radni staž.

Fudbaleri koji su protestovali istakli su da su im predstavnici gradske vlasti u Čačku obećali da će rešiti te probleme, ali da to obećanje nisu ispunili.

PROČITAJTE I:

SVEŠTENIK NAPRAVIO DEVOJČICI DETE: Isplivali ŠOKANTNI detalji skandala BLUDNOG POPA iz Kaluđerice

DONETA ODLUKA! EVO ŠTA JE KRIZNI ŠTAB PORUČIO

DOKTOR JANKOVIĆ RAZBIJA TEORIJU ZAVERE: ČIPOVANJE VAKCINOM JE MIT BEZ bez bilo kakve realne osnove

OTKRIVANJE KRAJEM JANUARA: Spomenik Stefanu Nemanji zvanično predat Beogradu (VIDEO)

BOŽIĆNE FOTOGRAFIJE SVETSKIH ASOVA OBIŠLE SVET

Pre šest meseci 25 bivših fudbalera čačanskog Borca štrajkovalo je više dana gladju u centru Čačka zbog neizmirenih dugovanja koja je prema njima imao taj klub, koji je u medjuvremenu ugašen.

Novi FK Borac 1926 nastao je od nekadašnjeg FK Provo iz Vladimirovaca, koji je promenio ime i trenutno se takmiči u Prvoj ligi Srbije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter