Izvor: blic
26.12.2020 u 10:09
0

FRANCUZI SVE ZNAJU Otkrili su gde prelazi Mesi

Lionel Mesi gotovo izvesno odlazi iz Barselone na kraju sezone, a francuski mediji znaju i gde!

Argentinac je i pre ove sezone želeo da napusti Kataloniju, ali mu propisi (ugovor bio validan, iako je tvrdio drugačije) nisu dozvolili, što neće biti slučaj u junu kada mu istekne ugovor sa Barsom.

Alarm je već upaljen u Parizu, a promena trenera Tomasa Tuhela na klupi PSŽ-a i najavljeni dolazak Maurisija Poketina znači i da će Pari Sen Žermen “napasti” transfer Mesija.

List “Parizijen”, kako prenosi B92, piše da je to istorijska šansa za “svece” i bogate šeike iz Katara, pre svega zbog veze Poketina i Nejmara sa Mesijem.

Brazilac već dugo agituje da zaigra opet sa Mesijem u istom timu, a oružje više za PSŽ je Poketino, Mesijev žemljak i komšija u Barseloni, a vezuje ih i to što su obojica prve korake u fudbalu napravili u Njuels Old Bojsu. Mesi će u Parizu moći da računa na ogromnu platu, posebno jer bi došao sa “čistim” papirima…

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter