Izvor: agencije, HAPPY TV
17.11.2021 u 22:23
0

ODREĐEN ŽREB ZA SVETSKU LIGU: Poznati protivnici srpskim vaterpolistima!

Vaterpolo reprezentacija Srbije igraće u Grupi C Svetske lige sa Italijom i Slovačkom, odlučeno je danas žrebom u Lozani.

U Grupi A su Madjarska, Crna Gora i Rumunija, u Grupu B su smeštene Nemačka, Francuska i Španija, dok će u Grupi D igrati Grčka, Hrvatska i Rusija.

Srbija će prvo 18. januara biti domaćin Italiji, dok će u trećem kolu gostovati Slovačkoj, 8. marta. U medjuvremenu, Italija će dočekati Slovačku 15. februara.

PROČITAJTE JOŠ:  PIKSI O VUČIĆEVOM ISPRAĆAJU: POSLAO NAM JE VAŽNU PORUKU!

Po dve ekipe iz svake grupe nastavljaju takmičenje, a u četvtfinalu će se ukrstiti A i B, odnosno C i D grupa.

Pobednici četvrtfinalnih susreta će se plasirati na završni turnir Svetske lige.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter