Izvor: Blic.rs
28.12.2020 u 20:57
0

NA SNAZI NARANDŽASTI METEOLARAM: Jak vetar lomio drveće u gradovima BiH

Jaki udari vetra u kasnim poslepodnevnim satima zabeleženi su na području Živinica i Banovića, a tom prilikom došlo je do lomljenja nekoliko stabala.

Ni područje Tuzlanskog kantona jaki udari vetra u kasnim poslepodnevnim satima nisu zaobišli, prenosi Srpskainfo.

Prema trenutno dostupnim informacijama, vetar je lomio drveće na području Živinica i Banovića, a materijalna šteta nije zabeležena na stambenim objektima.

O OVOME SE PRIČA…

JEDNOGLASNO! Krizni štab odlučio, OVO su mere za Novu godinu

ISPLIVALI DETALJI UŽASA KOD KIKINDE: Danijela bebu bacila u poljski toalet, porodica odmah reagovala

IZDOMINIRALI: Vaterpolisti Zvezde pobedili Partizan za finale Kupa Srbije

HOROR: Muškarac se razneo ručnom bombom u svom dvorištu

Vesić o tenderu za novog partnera za javni prevoz: Proces potpuno transparentan, u skladu sa zakonom

U lokalnim službama civilnih zaštita rekli su da su se jaki udari vetra osetili iza 18 sati, naglasivši da dojave o znatnijoj šteti građani dosad nisu upućivali.

Meteorolozi su za danas izdali narandžasto upozorenje zbog olujnog vetra na području BiH koji će duvati i do 90 kilometara po satu.

Nevrijeme u našem gradu

Posted by Živinice Čaršija on Понедељак, 28. децембар 2020.

Štabovi civilne zaštite su upozorili stanovništvo da osigura svoju imovinu tako što će sa spoljnih strana objekata u kojima žive skloniti sve predmete koje bi vetar mogao lako oboriti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter