Izvor: alo
29.12.2020 u 10:35
0

KRALJ BELOG SPORTA POTPISAO UGOVOR SA FIFA: Sprema tenisku LIGU ŠAMPIONA (FOTO)

Novak Đoković ima još jedan veliki plan.

Kako prenose italijanski mediji Nole sprema revoluciju.

– Đoković je otišao korak dalje i potpisao saradnju sa FIFA kako bi kreirali novo takmičenje – tenisku Superligu. To bi bio turnir na svetskom nivou, pandan fudbalskoj Ligi šampiona koja ima toliko uspeha – navodi se u tekstu.

Planovi su već skovani.

OVO MORATE ZNATI…

GENERALNI DIREKTOR SZO: Biće zastoja i novih izazova u 2021. godini

SUTRA SLEDI VELIKI PREOKRET: Pogledajte kakvo vreme RHMZ prognozira, ovo niko nije očekivao

KLUBOVI ZATVORENI DOK SE NE ZAVRŠI EPIDEMIJA Vesić: „U Beogradu se radi do 20 sati, a toga nema ni u Rimu, Berlinu“

SKORO 15.000 PORODILJA U GLAVNOM GRADU: Beograd isplatio sva davanja za 2020. godinu

POZVAO DEVOJČICU I PASTORKU U KREVET Određen pritvor Negotincu osumnjičenom za zlostavljanje dve maloletnice

–  Svetski broj jedan je već napravio novi sindikat igrača i želi da bude deo reformi u tenisu. Njegova ideja je jednostavna i komplikovana u isto vreme. Nije lako napraviti tako veliki događaj koji bi bio baš kao Liga šampiona – grupna faza, pa osmina finala, četvrtfinale, polufinale i na kraju finale na neutralnoj lokaciji.

Opisali su i kako bi to trebalo da izgleda.

– Plan je da teniseri predstavljaju određene fudbalske klubove. Recimo, Rafael Nadal bi kao navijač madridskog Reala mogao da igra za njih, Đoković je poznat kao navijač Crvene zvezde i mogao bi da igra u crveno-belom dresu. Ostaje da se vidi kako će teniski svet reagovati na ovu ideju, ali već postoje dva velika promotera – Đoković i FIFA – zaključuje se u tekstu.

Ostaje da se vidi da li će Nole uspeti da realizuje ovaj plan, i kako će sve izgledati.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter