Izvor: KURIR
03.01.2021 u 10:07
0

DIREKTOR KANCELARIJE SZO U SRBIJI PORUČIO: Masovna vakcinacija pre leta donela bi opuštenost

Direktor Kancelarije Svetske zdravstvene organizacije u Srbiji, Marijan Ivanuša, izjavio je da će, ako pre leta bude sprovedena masovna vakcinacija protiv korona virusa, druga polovina godine biti opuštenija.

Ivanuša je rekao da se očekuje da će prva polovina ove godine biti slična godini iza nas, jer je epidemija u toku i vakcinacija neće još pokazati svoj maksimum.

SVE O SPORTU

DRAMA NA KOPAONIKU: MMA borac pravio krš i lom, pa ga UHAPSILI

DESNI BEK ATLETIKO MADRIDA OPET NA TERENU: FIFA se umešala u slučaj!

VARNICE I TUGA OBELEŽILE SUPERKLASIKO: Dva najveća argentinska rivala ponovo imali obračun!

On je ocenio da je Srbija vrlo brzo prebacila zdravstveni sistem na kovid i za vreme globalne nestašice uspela da nabavi zavidne količine medicinskog materijala i aparata.

Na pitanje kada očekuje kraj pandemije, Ivanuša je odgovorio da se nada da će to biti u ovoj godini, ali da će odgovor na to dati budućnost kojoj mi možemo da doprinesemo odgovornim ponašanjem i vakcinisanjem

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter