Izvor: alo
03.01.2021 u 13:15
0

PARNI VALJAK SPREMAN: U Partizan iz Švajcarske stiže ogromno pojačanje

Cena je veoma mala, ako se zna o koliko se kvalitetnom igraču radi.

Čelnici Partizana vredno rade tokom zimskog prelaznog roka u kom je glavni cilj zadržavanje kostura ekipe i dovođenje desnog beka i napadača. Dok se to ne reši, u klubu rade na otkupu ugovora Filipa Holendera.

SVE O KORONI

SAMO JEDNA NEŽELJENA REAKCIJA VAKCINE: Eksperti vrše RIGOROZNE provere

ALARMANTNO! NOVI SOJ VIRUSA SE ŠIRI NEVEROVATNOM BRZINOM

EVO KAKO SU MEDICINARI DOČEKALI 2021. U KOVID BOLNICAMA

Partizan je rešio da otkupi reprezentativca Mađarske od Lugana. Holender je u Humsku stigao početkom oktobra 2020. godine, na pozajmicu zaključno s poslednjim danom juna 2021. godine. Klauzula kaže da Partizan mora da uplati 450 hiljada evra za otkup, 50 hiljada je dao za pozajmicu, pa je jasno da će to biti odličan posao jer se očekuje da cena 26-godišnjeg ofanzivca posle Evropskog prvenstva premaši dva miliona evra.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter