Izvor: KURIR
03.01.2021 u 13:43
0

POKAJALI SE PA PROMENILI PLOČU: Javno izvinjenje Posle skandaloznih komentara i uvreda tokom posete Srbiji

Korisnicima Jutjuba iz Srbije zapao je za oko video dvojice muškaraca iz Velike Britanije koji su na putu ka Bugraskoj, prolazeći kroz Srbiju, uspeli da kažu sve najgore moguće o našoj zemlji, uz provokacije i neslane šale.

Video je objavljen kao šesti dan njihovog proputovanja Evropom, a komentari koji su se mogli čuti na račun naše zemlje bili su da Srbija nije civilazacija i da jedva čekaju da stignu u Bugarsku za koju su čuli da je zemlja trećeg sveta, ali svakako bolja od „Srbije koja je ruglo Evrope“.

SVE O KORONI

SAMO JEDNA NEŽELJENA REAKCIJA VAKCINE: Eksperti vrše RIGOROZNE provere

ALARMANTNO! NOVI SOJ VIRUSA SE ŠIRI NEVEROVATNOM BRZINOM

EVO KAKO SU MEDICINARI DOČEKALI 2021. U KOVID BOLNICAMA

Međutim, oni su nedugo nakon što je odjeknula vest kroz Srbiju o njihovom ponašanju, sklonili pomenuti video sa svog Jutjub kanala, ali su sada objavili i novi.

Negativni komentari su isečeni, a novi video snimak počinje izvinjenjem i to na ćirilici:

„Želimo da započnemo ovaj video s izvinjenjem. Prethodno je postavljen i naneo je uvredu narodu Srbije. Naši komentari nisu imali za cilj da nekog uvrede, kao kontekst serije, prati dva idiota koji putuju kroz delove Evrope i namerno propuštaju dobre delove. Namera je bila da se vratimo na neka mesta koja smo posetili i dokažemo da smo pogrešili tako što ćemo posetiti sve dobre delove koje smo propustili. Sve se mislilo u dobrom humoru. Nema propagande i mržnje kako su pomenule neke srpske novine. Ne mrzimo nijedan deo Istočne Evrope – oženjen sam ženom iz Istočne Evrope. Priznajemo da su neki komentari korišćeni s nedostatkom predznanja i da su prouzrokovali uvredu. Zbog toga se izvinjavamo i ponovo postavljamo video bez bilo kakvih negativnih delova o Srbiji“, napisali su Jutjuberi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter