Izvor: mediji
03.01.2021 u 18:00
0

KORONA NA PARKETU: Zvezda dobila PRODUŽENI odmor!

Korona bukti na Jadranu.

SVE O KORONI

KORONA PRESEK ZA SRBIJU: Manje od 2.000 novozaraženih, 37 preminulih

SAMO JEDNA NEŽELJENA REAKCIJA VAKCINE: Eksperti vrše RIGOROZNE provere

ALARMANTNO! NOVI SOJ VIRUSA SE ŠIRI NEVEROVATNOM BRZINOM

EVO KAKO SU MEDICINARI DOČEKALI 2021. U KOVID BOLNICAMA

Pandemija korone nastavlja da bukti na parketima ABA lige. Posle objave da se meč Budućnosti i Cedevita Olimpije odlaže zbog velikog broja zaraženih u redovima Podgoričana, čelnici regionalnog takmičenja bili su prinuđeni da iz istog razloga pomere još dva duela.

U nedelju je objavljeno da će još jedna utakmica morati da se otkaže, reč je o duelu Cibona – Borac (Čačak), koji je trebao da se odigra u ponedeljak. Razlog tome je slučaj zaraze u ekipi iz Zagreba.

Zanimljivo je da Čačani neće moći da igraju ni na drugom gostovanju zaredom u Hrvatskoj, pošto Čačani nisu odigrali ni meč protiv Zadra, koji je bio zakazan pre dve nedelje. Ekspedicija Borca moraće da se vrati tek što je došla u hrvatsku prestonicu.

Takođe, otkazano je gostovanje Zagrepčana u Beogradu Crvenoj zvezdi, koje je bilo zakazano 9. januara, a otkazan je i slovenački derbi Krka – Cedevita Olimpija koji je bio po rasporedu istog dana. Podsetimo, u 13. kolu već je otkazan meč Krka – FMP.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter