Izvor: alo
04.01.2021 u 07:52
0

VANSERIJSKI UČINAK SRBINA! PONOVIO TRIPL-DABL: On je NEZAUSTAVLJIV

Da li je ovo najava boljih dana? Košarkaši Denvera savladali su Minesotu sa 124:109 uz još jednu sjajnu partiju Nikole Jokića

Srpski as nastavio je da blista i u šestom meču sezone stigao je do četvrtog tripl-dabl učinka.

U prve dve četvrtine je brzo dobio tri lične greške, pa je na terenu proveo samo 11 minuta i imao je šest poena. Ipak, u drugom delu igre sve je nadoknadio.

SVE O SPORTU

UŽAS NA TERENU: Fudbaler pao kao pokošen, bori se za ŽIVOT! (VIDEO)

KORONA NA PARKETU: Zvezda dobila PRODUŽENI odmor!

VANJA UDOVIČIĆ IZNENADIO RUKOMETAŠE: Uputio moćne reči podrške! (FOTO)

Nikola Jokić je upisao 19 poena, 12 skokova i 12 asistencija, promašivši tek četiri šuta iz igre, ali će ga sigurno Majkl Maloun ponovo kritikovati zbog velikog broja izgubljenih lopti (7), što je posledica i toga što svaki napad ide preko njega.

d starta meča Denver je vodio, Minesota je na početku druge četvrtine stigla do minimalne prednosti, ali brzo su Nagesti opet preuzeli stvar u svoje ruke.

Mari je u nastavku spustio gas, ali je sa 36 poena bio ubedljivo najbolji akter meča. Odličnu paritju je pružio Argentinac Fakundo Kampaco, pojačanje iz madridskog Reala proteklog leta. On je odigrao 21 minut i postigao 15 poena i pokazao da će biti veliko pojačanje za Nagetse u ovom šampionatu. Dvocifreni su bili i Pol Milsap sa 12, Džamikel Grin sa 14 i Monte Moris sa 11 poena.

Kod Vukova najefikasniji je bio Malik Bizli sa 25 poena. Pratili su ga Džeret Kalver sa 20 i Deanđelo Rasel sa 18.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter