Izvor: alo
04.01.2021 u 10:49
0

ZVANIČNIK TRAMPOVE VLADE OTKRIO SVE: KORONA JE „PROCURELA“ IZ KINESKE LABORATORIJE, SZO SVE ZATAŠTKAVA!?

Američki savetnik za nacionalnu bezbednost Metju Potindžer kaže da je „najtačnija“ teorija o poreklu korona virusa ona da je pobegao iz laboratorije u Vuhanu.

Potindžer je ovo navodno rekao tokom nedavnog „zoom“ sastanka sa britanskim zvaničnicima. „Postoji sve veći broj dokaza da je laboratorija verovatno najpouzdaniji izvor virusa“, ​​navodno je rekao Potidžer

On je političarima rekao da čak i kineski lideri sada priznaju da su njihove ranije tvrdnje da je virus potekao sa pijace u Vihanu – lažne.

Potidžer je dodao kako je virus možda pobegao „nesrećom ili je procurio“. „Čak i zvaničnici u Pekingu sada otvoreno odbacuju priču o mokroj pijaci“, istakao je on.

Ova izjava došla je u vreme dok se stručnjaci iz Svetske zdravstvene organizacije pripremaju da odlete u Vuhan kako bi istražili početak pandemije, prenosi New York Post.

Potindžer, jedan od prvih američkih zvaničnika koji je upalio alarm o poreklu virusa unutar zidova Bele kuće još u januaru 2020. godine, navodno je sumnjao još od ranih dana izbijanja epidemije da korona virus potiče iz kineske laboratorije.

SVE O KORONI

EKSPERTI OTKRIVAJU: Evo da li ćemo u 2021. moći da kažemo „KRAJ, NAJZAD!“

BROJKE PADAJU DOK EPIDEMIOLOZI POZIVAJU NA OPREZ: Danas odluka o upotrebi ruske vakcine Sputnjik V

HEROJI SA PRVE LINIJE FRONTA NE ODUSTAJU: Neprekidna BORBA ZA SVAKOG PACIJENTA

On je američkim obaveštajnim službama naredio da potraže dokaze o tome, preneo je New York Times u aprilu.

Kineski virsolog, koja je rekla da je izvršila neka od najranijih istraživanja na kovid-19, javno je tvrdila da je korona virus stvoren od strane čoveka i da je kineska vlada prikrila njegovu opasnost.

SZO istražuje poreklo virusa otkako je prvi slučaj otkriven u javnosti u januaru 2020. „Nulti pacijent“ još uvek nije pronađen.

Potidžer je u nedavnom pozivu sa britanskim zvaničnicima sugerisao da je istraga SZO varka. „Poslanici širom moraju da odigraju moralnu ulogu u otkrivanju istrage SZO kao Potemkinove vežbe“ rekao je on, misleći na lažna sela stvorena na Krimu u 18. veku kako bi ubedila gostujuću rusku caricu Katarinu Veliku da je region dobrog zdravlja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter